keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Mihin nää viikot katoaa??

Onko tänään jo oikeesti torstai?? Mihin tää viikko on taas oikeesti menny? Huhhuh. Noh mielummin näin että viikot hurahtelee ohitse huomaamatta kun tj:t senkun vähenee koko ajan ja aikaa siihen kun voin lopettaa leskeilyn on enää 6 viikkoa! Tai no ens viikolla 5!! En ehkä ihan tajua. 

Tänään otan suunnaksi himahiman, kun huomenna koulupäivä on itsenäistä työskentelyä, eli mun kielellä, vapaapäivä. Ihana päästä äitin lihapatojen ääreen ja pussailemaan meijän koiria ja kissoja. Onkin ollu taas ihan supermegaikävä. 

Viikon ilmat ei oo paljon hymyilyttäny vaikka eilen aamulla olis ehkä voinut pieni hymynkare vilahtaa ellei ilma sitten olisi taas harmaantunut iltapäivää kohden... Oisin niin onnellinen, jos nyt tulis sellaset parin asteen pakkaset ja lunta. Pääsis kunnolla joulumodeen. Ei noi yhdet ainoat jouluvalot ihan hirveesti nostata joulufiilistä... Eikä juotu glögi oikein maistu joululta... Mikäköhän mua vaivaa kun yleensä olen aina jo lokakuussa ihan joulufiiliksissä. Pitää ehkä laittaa joululaulut soimaan kun pyyhkäsen ovesta ulos ja koulua kohden. 

Mä taidan vielä tiskata altaassa lojuvat astiat niin on kivempi tulla sunnuntaina kotiin. Mukavaa viikonloppua! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole ihan ihana ja jätä kommentti :)